Meteen naar de inhoud

OVER BTBY

Wie ik ben en waarom is dit wat ik doe?

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Talitha!

Ik, Talitha de Vries, ben de oprichtster en eigenaresse van BTBY, ofwel “Be the better you”! Wie ben ik? Ik zou mijzelf omschrijven als, enthousiast, positief, spontaan, ambitieus en een strever! Ik streef altijd naar beter en een goed resultaat. Voor mij centraal staan: in jezelf geloven, groei, positieve energie, gezondheid, welzijn en optimisme. Jezelf goed voelen, gezond en gelukkig zijn, dat vind ik het belangrijkste in mijn leven.

Ik hou van mijn werk en van sporten uiteraard, daarnaast besteed ik graag tijd aan familie, vrienden en uiteraard aan mijn zelfontplooiing.

”Fitness is mijn grootste passie en ik hou ervan om mensen naar een hoger level te tillen. Ik geef al paar jaar personal training en ik doe dit met heel veel plezier”

Ik heb altijd al een passie gehad voor fitness en een gezonde leefstijl. Ik hou ervan om anderen te zien lachen en te laten lachen. Dit is waarom ik mijzelf heb ontwikkeld tot een enthousiaste personal trainster. Ik wil mij constant blijven verbeteren door mijzelf te verdiepen in mindfullness, energie stromen, spiritualiteit en welzijn.

Ik ben BTBY, “Be the better YOU”, begonnen omdat ik een veilige positieve omgeving wil creëren waarin iedere vrouw zich lekker voelt en waardoor jij kan beginnen om aan zichzelf te werken. Om zo jezelf op de eerste plek te zetten en te werken aan een betere versie van jezelf. Ik wil jou vooruit helpen en daarbij duidelijke obstakels zoals een intimiderende sportschool of het gebrek aan kennis en zelfvertrouwen weg te nemen. Daarom kom ik naar jou toe! Het gaat niet om veel gewichten, apparatuur of hoe snel je bent, maar juist om wat kan jij in jouw eigen omgeving al doen om te starten met bewegen en fitness vol te houden.

Samen kijken wij gericht naar jouw wensen, mogelijkheden en naar jouw valkuilen. Trainen met mij biedt directe begeleiding, positieve en opbouwende kritiek en geen no-nonsense houding.

Together we make the better YOU!

Be the better you

REVIEWS

”Altijd leuk om te horen hoe mijn klanten de persoonlijke begeleiding en trainingen hebben ervaren, dit maakt mij ook sterker in wat ik doe”

people-1

Femke

"Super vriendelijke dame met de juiste adviezen. ”

Gioa

"Ik had altijd moeite vinden van de juiste manieren om fit te blijven, dankzij BTBY heb ik dan echt een stok achter de deur!.”

Celeste

"Juist dat stukje persoonlijke begeleiding is wat ik nodig had! Ga zo door!.”

Contact ons

Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Hi, welkom bij BTBY. Stel hier direct een vraag, wij helpen u graag verder!